artikel

Vår lista till kommunfullmäktige

Årets kandidatlista till kommunfullmäktige är klar och vi presenterar stolt både välbekanta och nya ansikten inför höstens val.

  1. Sara Strandberg: Sara är en välkänd lokalpolitiker inom Vaxholmspolitiken och vi är glada över att hon åter igen ställer upp som vår förstakandidat. Sara är i dag gruppledare i kommunfullmäktige samt ledamot i kommunstyrelsen och i kommunstyrelsens planeringsutskott.
  2. Lars Siggelin: Lasse är ordförande i Vänsterpartiet i Vaxholm och det är första gången som han kandiderar i kommunalvalet i Vaxholm. Lasse sitter i dag i kommunrevisionen.
  3. Annbritt Kronlund: Annbritt har bakgrund som psykolog och från musikgruppen Röda Bönor, känd från det legendariska Musiknätet Waxholm. Annbritt är idag ledamot i barn- och utbildningsnämnden.
  4. Mikael Jörgensen: Mikael är ett relativt nytt tillskott i Vaxholmspolitiken, men har på kort tid blivit en central person i Vänsterpartiet i Vaxholm. Mikael sitter idag som ersättare i nämnden för teknik, fritid och kultur.

Övriga kandidater ställer upp i följande ordning: Bodil Siggelin, Curt-Åke Stefan, Gunilla Lauthers, Jonas Strandberg, Margita Gustafsson, Ronny Fredriksson, Märta Forsberg och Kenneth Larsson.

Kopiera länk